INDUSTRIE

Industriële gebruikers

Solar Cleaning Supplies is partner van verschillende reinigingsfirma’s, plaatsers van zonnepanelen, van industriebedrijven en energiebedrijven. Wij houden daarbij ons gemeenschappelijke doel voor ogen: iedereen wil het beste uit zijn investering halen. Daarom werken we nauw samen met bedrijven die op één of andere manier met zonnepanelen werken om zo voor iedereen de beste oplossing te bieden.

Ook voor uw bedrijf kunnen we van dienst zijn!

Hieronder vindt u enkele technische vragen in verband met het reinigen van zonnepanelen met behulp van Dynamic Solar Panel Cleaner.

 

Kan Dynamic Solar Panel Cleaner worden gebruikt met een telescopische borstel?

Dynamic Solar Panel Cleaner is via diverse reinigingsmethoden te gebruiken. Via een telescopische borstel wordt de nano beschermlaag tegen vuil grondig aangebracht. U hoeft dus zeker niet van werkwijze te veranderen indien u al zo’n borstel gebruikt.

Wat is het verschil tussen een product als Dynamic Solar Panel Cleaner en een reiniging met osmose-water?

Een belangrijk verschil tussen Dynamic Solar Panel Cleaner en osmose-water is dat osmose-water eigenlijk is ontstaan in de wereld van de glasreiniging, en nu ook voor zonnepanelen wordt gebruikt. Dit gedemineraliseerde water neemt fijn stof snel en efficiënt op en spoelt het makkelijk weg, maar de procedure heeft ook haar nadelen: zo is het grootste voordeel van osmose-water (namelijk dat het geen strepen achterlaat) eigenlijk weinig van belang bij het specifieke reinigen van zonnepanelen. Daarbij komt dat u ook slechts één derde van uw leidingwater gebruikt om te reinigen. Of u osmose-water gebruikt of niet, de keuze is uiteindelijk aan u. In ieder geval zal Dynamic Solar Panel Cleaner niets afbreken aan de werkende kracht van osmose-water. Het osmose-water zal op zijn beurt ook niets afbreken aan de nano beschermende kracht van Dynamic Solar Panel Cleaner . Met deze combinatie haalt u het hoogste fotovoltaïsche vermogen uit uw panelen.

Is Dynamic Solar Panel Cleaner veilig voor de omgeving?

De pH-waarde van Dynamic Solar Panel Cleaner is lager dan bij detergenten. Dit product is een gezonde oplossing voor uw installatie en voor het milieu, want Dynamic Solar Panel Cleaner is biologisch afbreekbaar volgens de Europese wetten (EC648/2004), en mag dus gewoon met hemelwater worden afgevoerd.